FORMACIONET E DERBIT ARGJENTINË – KROACI

0

Nga ora 20:00 fillon derbi sotëm mes Argjentinës dhe Kroacisë

Ashtu siç është deklaruar edhe më parë, Argjentina ia ka frikën Kroacisë dhe selektori i kësaj kombëtare do të ketë një mbrojtje shumë të ngjeshur, me formacionet 4-4-1-1. Kurse Kroacia do të ketë një ekip më ofanziv, 4-2-3-1.

Kroacia ka 3 pikë, ndërsa Argjentina ka 1.  Të dy kombëtarët do të synojnë fitore për t’u kualifikuar në rrethin tjetër të garave të Kampionatit Botëror.

derbi CROARG