FESTË NË SHTËPINË E BLERIM XHEMAILIT, PËR FITOREN E ZVICRËS FESTUAN GJITHË SHQIPTARËT

0

Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri i sollën gëzim të madh Zvicrës por edhe shqiptarëve kudo që jetojnë. U festua në Prishtinë, Tiranë por edhe në Bogovinë. Ja si ishte në shtëpinë e Blerim Xhemailit.