FERHAN HASANI NËNSHKRUAN PËR AL RAED

0

Ferhan Hasani firmosi për skuadrën Al Raed nga Arabia Saudite. Sulmuesi tetovar qëndroi pa klub deri në këtë periudhë, por tani ai firmosi kontratë njëvjeçare për 1.200.000 dollarë.  Paraprakisht për Hasanin i njohur si Buba, spekulohej se karrierën do ta vazhdoj në Turqi, por si duket nuk ka mundur të arrijë marrëveshje. Hasani ishte njëri ndër futbollistët më të mirë te Shkëndija. Ai më herët ka luajtur për Uolsburgun dhe Brondbin.