DREN ABAZI NË SHKUP, MAHNIT PUBLIKUN, KONCERT RECITAL PËR PROMOVIMIN E ALBUMIT ‘’MES YJESH’’

0

https://youtu.be/QKeNtNkOR1w

Dren Abazi këngëtari i mirënjohur nga Kosova solli në Shkup koncertin e tij “Mes Yjesh” për të promovuar njëherazi albumin e tij më të njëjtin titull dhe për të festuar 10 vjetorin e karrierës së tij muzikore. Në sallën e Teatrit Popullor të Maqedonisë, i shoqëruar edhe nga Zig Zag Orkestra, Dreni dhuroi emocione të mëdha për publikun i cili mbushi sallën plot për të ndjekur këngë të reja dhe të vjetra të këngëtarit.
Vet Dreni u shpreh entuiziast për këtë koncert.