DREN ABAZI DHE ZIG ZAG ORKESTRA TË DIELËN DO TË MBAJNË KONCERT NË SHKUP

0

Qendra Informative Kulturore – Shkup njofton se do të mbahet koncert “Mes Yjesh”, nga DREN ABAZI & ZIG ZAG ORCHESTRA.

Në koncert do të marrin pjesë 14 muzikantë profesionist dhe I njejti do zë jetë live.

Ndërsa koncerti do të mbahet me 15 prill, 2018 (e diel), me fillim në orën 20:30 në Teatrin Popullor të Maqedonisë në Shkup.

30120475_2125881574300300_664548997_n