DIMITROV, KOCIAS DHE NIMIC DO TË TAKOHEN MË 25 PRILL NË VJENË

0

Më 27 prill do të realizohet takim i ri në Vjenë, ndërmjet dy ministrave të Punëve të Jashtme të Maqedonisë dhe Greqisë, Nikolla Dimitrov  dhe Nikos Kocias, dhe ndërmjetësuesit të OKB-së, Metju Nimic

Informacioni që do të mbahet takim është nxjerrë nga një pjesë e mediave greke, por pa pasur diçka të konfirmuar zyrtarisht ose që të demantohet.

Portali informativ “IN” bënë të ditur që temë bisede sigurisht që mund të jenë periudha kohore, diçka që u theksua edhe në takimin në Ohër.