Deri tash i keni mbjellë gabim domatet, ja një mënyrë tejet e thjeshtë

0

Ndiqini këta tre hapa

Të gjithë e dimë se ushqimi i shëndetshëm ka përfitime të panumërta për mendjen, trupin dhe shpirtin. Po ashtu e dimë është se ajo që hahet shëndetshëm mund zbrazë kuletën tuaj.

Ju ndoshta keni vënë re në restorante se një Burger është shumë më lirë se një sallatë! Ose frutat dhe perimet janë më të shtrenjta se çokollata! Është realiteti fatkeq që jetojmë sot, prandaj shumica e njerëzve zgjedhin opsionin më të lirë, përcjell rtv21.tv

Megjithatë, kjo nuk është një lajm i keq. Njerëzit gjithmonë kërkojnë mënyra për të udhëhequr jetesën e shëndetshme pa shpenzuar shumë. Ka edhe raste kur zbulime të tilla ndodhin vetëm rastësisht! Të paktën kjo është historia e këtij njeriu (video) që nuk ka ditur se çfarë të bëjë me domate e tij të shumta. Ndërsa po mendonte për t’i hedhur ato ose për t’u dhënë kafshëve të tij, ai vendosi t’i mbjelle.

Rezulton bimët e mbjella është më e lehtë se sa mendoni dhe ajo merr më pak se një javë për të parë rezultatet! Për të rritur domate tuaj ju duhet vetëm tre gjëra: një vazo, dheu, e një domate. Merre një vazo dhe vendose dheun në të.

Merre një vazo dhe vendose dheun në të

Pastaj merr domatet dhe një thikë për ta prerë atë, prisni në rriska të holla por kujdesuni që të mbeten farat në to

Vendosni në vazo

Mbuloni me dhe

Dhe tani puna ka përfunduar

Pas një jave në vazon tuaj do mbijë fara dhe tashmë do të jenë gati fidanët e domateve

 /21Media

.