DËNOHET 100 EURO PËR FERRARIN E TIJ

0

Kevin McWhinney kishte parkuar makinën e tij në dy hapësira parkimi, por prapëseprapë u gjobit me shumën e 100 eurove, edhe pse kishte dy tiketa të paguara për parkimin e tij.

Ai gjithashtu tha “E kam veturë të preferuar dhe nuk dua të pësojë ndonjë dëmtim. Nuk e kam problem të paguaj parkingun më shtrenjtë”.

Kjo gjobë pritet që ti hiqet sepse ai posedon dëshmi se ka paguar për vend parkimin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here