ASH: TË ZBARDHEN VJEDHJET NË TETOVË

0

ASH shpreh shqetësim në lidhje me vjedhjet e ndodhura kohët e fundit në Tetovë.

“Zotri Agim Nuhiu, përse tërhoqët Njësinë Alfa nga qyteti i Tetovës. A nuk vlerësoni se edhe Tetovarët kanë nevojë për mbrojtje, njëjtë sikurse ju që mbroheni nga truprojet tuaja?! Zotëri Nuhiu, para vetëm një jave u lavdëruat se situata e sigurisë së qytetarëve është në nivel dhe nuk ka vend për shqetësim, prandaj ju pyesim, a janë edhe këto grabitje që po ndodhin në mesdite me kallashnikov në bizneset e Tetovës, pjesë e kësaj sigurie për të cilën Ju flisni?”, thonë nga ASH