AMERIKA NUK I BESON YAHOOS, NISË HETIMET

0

Amerika  ka kërkuar nga Yahoo dokumente të cilat hedhin dritë mbi teknologjitë e përdorura

Autoritetet Amerikane kanë kërkuar nga Yahoo dokumente të cilat hedhin dritë mbi teknologjitë e përdorura nëse përmbushin kushtet e kërkuara nga ligjet e sigurisë civile.

Informacione për të dy hakimet erdhi nga Yahoo kur kompania kishte rënë dakord të shiste biznesin kryesor tek Verizon Communications në Korrik.

Ngjarjet vunë në dyshim marrëveshjen dhe koston e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here