Ajka e artisteve nga të gjitha qytetet e Maqedonisë, të dielen në TV21!

0

Grand Prix bashkon artin dhe kulturen.

Ajka e artisteve nga të gjitha qytetet e Maqedonisë mblidhen në një vend.

Grand Prix bashkon artin dhe kulturen, me 18 nentor ne ora 20:00 ndiqni spektaklin më të madhë drejpërdrejt ne TV21 dhe RTV21.