Adelina Tahiri: Djemve nuk ju zihet besë

0

Gjatë intervistës së zhilluar për emisionin  “Mama’s Trip”, Adelina Tahiri ka thëne se meshkujve nuk ju zihet besë. E pyteur nga Big Mama për gjënë që e acaron te burri, ajo tha se kohët e fundit për shkak se shkonë shpesh ne peshim, ate e lë shpesh vet.

Big Mama:Gjëja që të nervozon më shumë te burri, Jozhe? 

Adelina:Ka shumë gjera që më nervozojnë, tani ka shumë qejf peshkimin dhe me lenë shumë shpesh vet,shkon në peshkim.

Big Mama: Por ai shkonë me babin?

Adelina:Se di une se cfarë peshqi marin atje.

Big Mama:Une mendoj se marin ndonje ajkullë ose balenë sepse peshkun ja ku e ka.

Adelina:Djemve nuk ju zihet besë