A E INJOROI ZONJA E PARË E JAPONISË TRUMPIN?

0

Trump u takua me kryeministrin e Japonisë

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump në një intervistë me “New York Times” e përshkroi një darkë me kryeministrin Shinzo Abe dhe bashkëshortja e tij Akie, për të cilën tha se ishte një grua e madhe, por që nuk fliste anglisht.

Por kjo deklaratë ka shkaktuar spekulime, se zonja e parë japoneze qëllimisht e injoroi presidentin e Shteteve të Bashkuara.

Japonia është monarki kushtetuese, ku rolin kryesor në vend e ka kryeministri dhe gruaja e tij është zonja e parë e vendit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here