Vazhdojnë gërmimet arkeologjike në Ulpianë (Video)

191
0
SHPËRNDAJE

Institutit Arkeologjik i Kosovës dhe Muzeu i Minierave Antike të Bochum-it nga Gjermania dhe kete vitë janë duke zhvilluar hulumtime Arko-metalurgjike në prapatokën e qytetit antik të Ulpianës. Në lokacione të ndryshme arkeologët gjerman se bashku me ata shqiptar janë duke u bërë hulumtime me karakter përnjohes, sondazhe dhe incizime gjeomagnetike/gjeoelektrike./21 Media/

Deklaratë e Gabriele Körlin, arkeologe e minierave.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU