Sot mbërrijnë donacionet humanitare hungareze

1229
0
SHPËRNDAJE

Përmes mekanizmit për mbrojtje civile të BE-së, Hungaria do të dërgojë në Maqedoni ndihmat e saja. Këto ndihma pritet që të arrijnë sot.
Drejtoria ër mbrojtje dhe shpëtim bën të ditur se pranim-dorëzimi i donacioneve do të bëhet nën praninë e ambasadorit hungarez në Maqedoni dhe përfaqësuesve të qeverisë së vendit.
Paralajmërohen donacione edhe nga Austria, Sllovakia dhe Bullgaria.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU