SHPIKET PAJISJA AUTOMATIKE PËR MBUSHJEN E TESLAS

1087
0
SHPËRNDAJE

Është shpikur paisja e cila e mbushë automatikisht veturën ”Tesla”

Kur keni një veturë elektrike siç është Tesla ju duhet të kujtoheni gjithnjë për ta futur atë në prizë që ta mbushni ose përndryshe ajo nuk do të ketë rrymë për vozitje të nesërmen.

Edhe pse nuk është një punë e vështirë vendosja në rrymë, ju megjithatë mund të harroni.

Kështu që një pronar i një veture të tillë ka shpikur pajisjen e cila e mbushë automatikisht veturën tuaj me rrymë.

Pajisja e kyçë dhe e shkyç veturën tuaj nga rryma automatikisht dhe ju nuk keni nevojë që të brengoseni fare më për këtë punë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU