“Me lexim për tu bërë lider” – projekt i USAID-it për lexueshmëri më të mirë tek fëmijët !

840
0
SHPËRNDAJE

Projekti i USAID-it “Me lexim për tu bërë lider” ka thirrje të hapur për grumbullimin e praktikave pozitive mësimore që përmirësojnë leximin në mesin e fëmijëve.

Thirrja do të zgjasë deri më 10 qershor, dhe më shumë informacione janë publikuar në faqen zyrtare të Fondacionit për iniciativa arsimore dhe kulturore “Hap pas Hapi” www.stepbystep.org.mk.

Projekti “Me lexim për tu bërë lider”, siç thekson USAID, mbledh tregime të suksshme për lexim të hershëm të fëmijëve nga arsimtarët, prindërit dhe anëtarët e tjerë të familjes.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU