DANI, BIG MAMA DHE LORI ME NJË BASHKËPUNIM TË RI?

1256
0
SHPËRNDAJE

Në emisionin “Ziej e Përziej” Këngëtari Dani i propozon Big Mamës dhe Lorit për të bërë një bashkëpunim. Big Mama mendon që të bëjnë një potpuri së bashku për publikun.