PASTEL – POET PËR NJË DITË, NË SHKUP MERR NJË KAFE FALAS

929
0
SHPËRNDAJE

Nisma ”Shkruaj poezi dhe merr një kafe falas” shënoi vitin e katërt të krijimit të saj ku qytetarë të shumtë kanë mundësi që të shkruajnë vargje derisa janë të ulur në ndonjë lokal dhe tek i njëjti të përfitojnë kafenë falas.

Ky aktivitet përveç kafeve falas shpërblen 3 më të mirët me anë të një komsioni të përbërë nga autor vendas, fituesi i kësaj nisme përveç shpërblimit propozohet dhe në listën e më të mirëve nga nismat tjera nëpë botë

Për më tepër ndiqeni kronikën në vazhdim:

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU