PRITET TË MERR DRITË JESHILE NË QEVERI, PROPOZIMI PËR SHPËRNDARJEN E TË PUNËSUARVE NGA MARRËVESHJA E OHRIT

485
0
SHPËRNDAJE

Është bërë propozimi për shpërndarjen e të punësuarve nga MO-ja. Javës së ardhshme, propozimi për shpërndarjen e administratorëve të MO-së, duhet që të merr dritë jeshile në Qeveri, deklaroi sot ministri i Administratës dhe Shoqërisë Informatike, Damjan Mançevski, pas debatit për sfidat në reformën e administratës, nën organizim të”Sigma”.

Sipas Mançevskit, askush nga të punësuarit të bazuar mbi këtë bazë, nuk e kanë refuzuar vendin e propozuar të punës, gjithashtu njoftoi se në përputhje me Ligjin, javës së ardhshme do të publikon raport të detajizuar për numrin e të punësuarve në Maqedoni, të cilët marrin pagë nga buxheti i Maqedonisë.

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU