XHAFERI E TEJKALOI LIGJIN PËR GJUHËT

1222
0
SHPËRNDAJE

Kryetari i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi e ka tejkaluar pikën e rendit të ditës, Ligjin për përdorimin e gjuhëve.

Seanca e 32-të duheshte të filloj me Ligjin për përdorimin e gjuhëve mirëpo kjo nuk ndodhi dhe   filloi me pika të tjera të rendit të ditës.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU