SHTETASVE TË MAQEDONISË DO TË JU MUNDËSOHET TË UDHËTOJNË NË KINË PA VIZA

593
0
SHPËRNDAJE

Shtetasit e Maqedonisë së shpejti do të mund të udhëtojnë pa viza në Kinë.

Republika e Maqedonisë dhe Republika Popullore e Kinës do të nënshkruajnë një marrëveshje për lehtësimin e udhëtimit ndërmjet të dy vendeve.

Në mbledhjen e Qeverisë u miratura propozimi i Ministrisë së Punëve të Jashtme për nënshkrimin e Marrëveshjes ndërmjet dy qeverise të të dy vendeve.

Ndërsa në takim u pranua edhe propozimi për fillimin e një procedure për kryerjen e negociatave për nënshkrimin e një marrëveshje për pezullimin e përkohshëm të vizave afatshkurtra për qytetarët e Republikës së Ukranisë, Federatës Ruse, Azerbajxhanit dhe Kazakistanit.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU