OSMANI:LIGJIN PËR GJUHËT DO TA DËRGOJMË NË KOMISIONIN E VENECIAS

450
0
SHPËRNDAJE

Zëvendës kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani pas takimeve në Komisionin Evropian ka deklaruar se nuk dyshon në kushtetueshmërinë e Ligjit për gjuhët, dhe me vetë iniciativë do ta dërgon në Komisionin e Venecias.

Gjithashtu Osmani mendon se bllokadat nga ana e opozitës në lidhje me Ligjin për gjuhët kanë prapavi partiake.

 

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU