VES MIÇEL NË SHKUP NË BISEDIME PËR EMRIN DHE PËR NATO-N

539
0
SHPËRNDAJE

Ndihmës sekretari-shtetëror amerikan për  Evropë dhe Euroazi, Ves Miçel, sot do të qëndroj në Shkup.

Miçel do të dërgon porositë e mbështetjes së SHBA-ve për aspiratat Euroatlantike të Maqedonisë, për bisedimet që vendi po i zhvillon me Greqinë rreth kontestit të emrit, por edhe apeli deri tek Qeveria e maqedonisë, për realizimin e reformave rreth përforcimit të sundimit të së drejtës, dhe lirinë e mediave.

Kurse takime Miçel sot do të realizojë me kryeministrin Zoran Zaev dhe me ministrin e Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov.

Ndërsa Zaev dhe Miçel pas takimit do të japin deklaratë të përbashkët për mediat.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU