PASTEL – ARDI I PROPOZON MOTRËN NGA VETURA, LEONORA AJDARI JEP BEKIMIN

1122
0
SHPËRNDAJE

Duke ecur rrugëve të qytetit të Strugës dhe duke biseduar në makinën e këngëtares Leonora Ajdari, Ardi i thotë këngëtares që të telefonojë të motrën dhe të hiqet sikur ka bërë aksident. Miëpo këngëtarja duke e ditur reagimin e të motrës vendosi të mos e shqetësojë pasi mund të ishte edhe në provim.

Duke folur për motrën e saj, moderatori i Pastelit i tha se ka një motër të bukur dhe se dëshironte që vet këngëtarja ta njohtonte me të.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU