PASTEL – VALDETA KASAPI: PËR 8 MARS NUK DO ZGJIDHJA RRUGËN, POR INSTITUCIONET !

833
0
SHPËRNDAJE

E ftuar në emisionin Pastel për 8 Mars ishte komunikologja dhe ish gazetarja Valdeta Kasapi e cila ndau përshtypjet e saj në lidhje me festën e 8 Marsit. Valdeta tha se shoqëria nuk duhet ndarë në forma ekstreme ose protestë ose festë.

Ajo theksoi se për të kërkuar të drejtat e grave nuk do protestonte në shesh të hapur por do organizonte një tubim me gratë, një hartim kërkesash dhe më pas do ia dorëzonte institucioneve përkatëse.

Sa i përket organizimit të festave zonja Kasapi tha se nuk është kundër tyre por mos teprohen ose në rastet më të mira me parat e restorantit të mund të ndihmohen gra të dhunuara nga burrat apo të burgosura pa faj.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU