DO MERRNIT NJË ARKITEKT TË RI PËR SHTËPINË TUAJ? AZBIU DHE SENADI RRËFEJNË EKSPERIENCAT E TYRE

546
0
SHPËRNDAJE

Azbi Muharremi është një student i diplomuar tashmë në degën e arkitekturës dhe planet etij janë për të vazhduar edhe më tej tashmë si një profesionist. I ftuar në emisionin Pastel Azbiu tregon se arkitektura është një degë e vështirë por që të lejon të shprehësh kreativitetin në shumë mënyra.

Sa i përket vështirësisë në profesion ai thotë se gjëja më e keqe ëshrë kur klientër vijnë me foto të gatshme dhe nuk të lënë të punosh vet.

Ndërsa Senad Dushlaku i cili është student në vitin e dytë thotë se ka shpresë që tregu do i pranojë shpejt dhe klientët do t’ju besojnë shtëpitë e tyre.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU