RRITEN NIVELET E UJËRAVE TË DISA LUMENJVE

404
0
SHPËRNDAJE

Janë rritur nivelet e ujit të Vardarit, Treskës, Pçinjës dhe Sateskës në krahasim me mesataren e shkurtit, tregojnë matjet më të reja hidrologjike.

Jo shumë nën mesataren e shkurtit janë nivelet e Krivarekës, Cërnarekës, Drinitë të Zi, ndërsa në nivel të njëjtë është Bregallnica.

Tek liqenet nuk ka ndryshime të mëdha. Nivelet e të gjitha tre liqeneve natyrore në vend janë rreth mesatares për shkurtin.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU