KËRCËNIME NË GREQI , “ANARKISTËT” PARALAJMËROJNË VIKTIMA NË PROTESTA

511
0
SHPËRNDAJE

Më 4 shkurt mund të derdhet gjak paralajmëroi grupi anarkist grek Rubikon përpara protestës së Athinës për emrin Maqedoni, të cilën e organizon shoqata djathtiste në përkrahje të disa partive politike dhe kishës. Në rrjetet sociale grupi i anarkistëve njoftuan se 4 shkurti është dita e tyre dhe nuk do të kalon pa viktima dhe se ata nuk do të lejojnë që të jenë të provokuar nga siç thonë fashistët. Kryetari i partisë më të madhe opozitare në Greqi, Demokracia e re, Adonis Georgiadis në Tuiter vlerësoi se paralajmërimi i anarkistëve është një tentim për të mbjellë frikë, për të mos pasur njerëz në protestë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU