BIE PËRSËRI VLERA E BITCOIN-it

720
0
SHPËRNDAJE

Vlera e Bitcoin ka rënë me më shumë se 11% gjatë 24 orëve të fundit.

Valuta digjitale ka rënë nën 10,000 dollarë, për herë të dytë në më pak se dy javë, ndikuar gjerësisht nga njoftimet se zyrat e këmbimit Bitfinex dhe Tether për valutat digjitale janë pezulluar nga organet rregullatore të SHBA.

Bitcoin  aktualisht mban vetëm 33.6% të vlerës globale të tregut të valutave digjitale, sipas CoinMarketCap.com.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU