“DUHET TË BËHET ANALIZË E THELLË” MPJ NUK KOMENTON PROPOZIMET E NIMICIT

443
0
SHPËRNDAJE

Idetë e reja për zgjidhjen e kontestit të emrit që medijatori Metju Nimic i paraqiti në bisedimet në Nju Jork  nuk mund të komentohen publikisht para një analize të thellë dhe para një qëndrimi të ndërtuar nga kryesia e shtetit.  Ky është reagimi i MPJ, pas vlersimit të negociatorit nga pala maqedonase Vasko Naumovski, se propozimi i Nimicit është padenjë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU