ANULOHET SEANCA PËR RASTIN “TOTAL”. KËRKOHET INCIZIMI I TË GJITHA PROCESEVE GJYQËSORE

462
0
SHPËRNDAJE

Seanca gjyqësore për rastin “Total” të PSP-së në të cilin për fshehje tatimi akuzohet gazetari Dragan Pavlloviq-Llatas, është anuluar. Data për mbajtjen e seancës së re do të caktohet në mënyrë plotësuese.

Avokatët e Llatasit, Anita Begova dhe Svetllana Saviq kanë kërkuar nga gjykata incizimin e të gjitha proceseve gjyqësore, nën arsyetimin e eliminimit të çfarëdolloj dyshimi.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU