SEANCË PËR RASTIN “DHUNA NË QENDËR”. GRUEVSKI GJYKOHET NË PRANI TË KAMERAVE

984
0
SHPËRNDAJE

Në Gjykatën Penale po mbahet seancë e re gjyqësore për lëndën e PSP-së “Dhuna në Qendër”, e cila po xhirohet nga dy kamera.  Në seancë u paraqitën kryetari i VMRO-DPMNE Nikolla Greuvski, ish ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakievski dhe deputetja e VMRO-DPMNE-së Daniella Rangellova, ndërsa ka ardhur edhe Andrej Zhernovski.

Në seancat paraprake, fajin për ngjarjet para Komunës Qendër në qershor të vitit 2013 e pranuan i akuzuari i katërt Tomisllav Llazarov dhe i akuzuari i pestë, Jordan Ristevski.

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU