TEVDOVSKI: BUXHETI PËR VITIN 2018 DO TË MIRATOHET NË KOHË

1702
0
SHPËRNDAJE

Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2018 të  miratohet në kohë dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së të kryejnë debatin në komisionin amë të Kuvendit. Tevdovski paralajmëroi se mosmiratimi i buxhetit mund të ndikoj në qëllimin e shtetit dhe funksionimin e tij normal.

“Besoj fuqishëm se buxheti do të miratohet. Shoh se është bllokuar puna e Komisiont. Për mua është e rëndësishme që të ketë debat, ndërsa personalisht do të isha i lumtur nëse në seancën e komisionit  vjen edhe opozita”, theksoi Tevdovski pas eventit përfundimtar të BE, projektit i cili mundëson krijimin e një aplikacioni elektronik për pagimin më të thjeshtë të tatimit të të ardhurave personale”, theksoi Dragan Tevdovski, Ministër i Financave.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU