EVROPA NDËR VITE

1014
0
SHPËRNDAJE

National Geographic ka publikuar një album me fotografitë më të mira, të shkrepura nga fotografët e saj, në historinë 125-vjeçare

Fotografët e ndryshëm të kompanisë, të cilët shpesh janë të pajisur me 9 lloje te ndryshme aparatesh dhe me rreth 500 filma, kanë detyrën e vetme, të fiksojnë imazhe të mprehta në të gjithë botën.

Libri më i ri i National Geographic, përmban më tepër se 200 foto nga e gjithë bota, në 125 vitet e fundit dhe titullohet “National Geographic: Përret hBotës në 125 vjet-Europa”.

Më poshtë janë përzgjedhur disa prej fotove më interesante të këtij albumi.

Gjermania Lindore 1973

Gjermania Perëndimore 1973

Gjermania 1959

Greqia 1963

Vatikan 1971

Itali 1930

Belgjikë 1948

Zvicër 1960

Zvicër 1985

Rumani 2013

Spanjë 1983

Austri 1967

Suedi 2015

Uells 1964

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU