ÇAVKOV NUK ËSHTË MIRË ME SHËNDET? FAMILJA ANKOHET TE AVOKATI I POPULLIT ÇAVKOV

1586
0
SHPËRNDAJE

Familja e ish-Drejtorit për Siguri Publike, Mitko Çavkov, është ankuar tek Avokati i Popullit për shëndetin e të paraburgosurit. Këtë na e konfirmuan edhe nga zyra e Avokatit duke thëne se me raport do të dilet ditën e hënë, pasi ekipi që po merret me këtë çështje është në punë e sipër.

“Ne, menjëherë pasi që e morëm ankesën, e hapëm lëndën, ekipi ynë tashmë është në terren, me udhëzime për të bërë ekspertizë të plotë të gjendjes së tij, të bisedojë me organet kompetente dhe me të arrestuarin, dhe në bazë të gjendjes së konstatuar dhe të të dhënave të marra nga dokumentacioni dhe nga bisedat, avokati i popullit do të veprojë sipas kompetencave të tij”, u shpreh Vaska Bajramova, Zv./Avokate e Popullit.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU