20 VITE TË JETËS NË TOKË, NASA I SHFAQ NË VIDEO

1659
0
SHPËRNDAJE

Syri njerëzor e ka shumë të vështirë që të vërejë ndryshimet që pëson Planeti Tokë për shkak të ndryshimeve klimaterike.

NASA ka publikuar edhe një video 200 sekonda të gjatë ku shfaq ndryshimin që ka pësuar Planeti Tokë në 20 vitet e fundit.

Ndryshimi i nxehtësisë në oqeane dhe gjelbërimi në tokë mund të shihet edhe në të gjithë klipin.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU