PRESIDENTI I KOSOVËS, NËNSHKRUAN DEKRETIN E LIGJIT PËR BUXHETIN

415
0
SHPËRNDAJE

Thaçi ka nënshkruar sot dekretin e Ligjit për Buxhetin me plotësimet dhe ndryshimet e tij President i Kosovës, Hashim Thaçi ka nënshkruar sot dekretin e Ligjit për Buxhetin me plotësimet dhe ndryshimet e tij ku ka theksuar se riorientimi i mjeteve i bërë me rishikimin buxhetor synon zhvillim më të qëndrueshëm “Sapo nënshkrova dekretin e Ligjit për Buxhetin me plotësimet dhe ndryshimet e tij. Riorientimi i mjeteve i bërë me rishikimin buxhetor synon zhvillim më të qëndrueshëm dhe stabilitet makroekonomik”, thuhet në postimin e Thaçit në Facebook. Ndryshe Kuvendit i Kosovës ka miratuar rishikimin e buxhetit për vitin 2017 në muajin e kaluar.

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU