VETURA QË KUSHTOI VETËM 500 DOLLARË E QË U SHIT PËR 100.000

955
0
SHPËRNDAJE

Bëhet fjalë për qytetaren Amerikane nga Kalifornia që dëshiroi ta shesë veturën e saj për vetëm 499$ por që çmimi shkoi në 100.000$, për të qenë dhe më interesante vetura ishte prodhim i vitit 1996.

Për këtë ndihmoi dhe i dashuri i saj Max Lanmen duke përdorur talentin e tij që rezultoj në një reklamë e ku për çudi çmimi shkoi në shifrën e 100.000$

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU