DËNOHET 100 EURO PËR FERRARIN E TIJ

354
0
SHPËRNDAJE

Kevin McWhinney kishte parkuar makinën e tij në dy hapësira parkimi, por prapëseprapë u gjobit me shumën e 100 eurove, edhe pse kishte dy tiketa të paguara për parkimin e tij.

Ai gjithashtu tha “E kam veturë të preferuar dhe nuk dua të pësojë ndonjë dëmtim. Nuk e kam problem të paguaj parkingun më shtrenjtë”.

Kjo gjobë pritet që ti hiqet sepse ai posedon dëshmi se ka paguar për vend parkimin.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU