GJYKATA PENALE I HODHI POSHTË “BOMBAT” ,  NUK DO TË JENË NË 6 LËNDË TË PSP-SË

611
0
SHPËRNDAJE

Gjykata Penale ka refuzuar që materialet e përgjuara që i propozoi PSP të pranohen si dëshmi në rastet: Titanik, Titanik 2, Tanku, TNT, Tifani dhe Trevnik. Edhe përkundër vendimit të Gjykatës së Apelit në shtator, që materialet e përgjuara të përdoren si dhëshmi, Gjykata e Apelit vendosi të mospranojë “bombat” si dëshmi. Refuzimi i “bombave” të PSP-së ndodh në fazën e vlerësimit të akuzave, e cila për një pjesë të madhe prej tyre vazhdon akoma. PSP në pajtim me afatin e ankesave, në Gjykatën e Apelit do të dorëzojë dëshmi për këto gjashtë refuzimev. Ndryshe, PSP në Gjykatën Penale ka dorëzuar 17 aktakuza, në të cilat të akuzuarit kryesor janë politikanë nga kryesia e VMRO-DPMNE-se.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU