NGA VITI I ARDHSHËM DO TË MBYLLEN SHTATË DEPONI KOMUNALE NË RAJONIN LINDOR DHE VERILINDOR

488
0
SHPËRNDAJE

Rajoni lindor dhe verilindor të parët fillojnë me implementimin e studimeve për menaxhim të integruar me mbeturinat. Nga viti i ardhshëm do të mbyllen shtatë deponi komunale dhe 71 deponi të egra në të dy rajonet me çka fillon faza e parë, që të arrihet deri te implementimi i sistemit të integruar për menaxhim me mbeturina dhe hapjen e deponisë rajonale për të dy rajonet e cila do të vendoset në Meçkuecvi, Shën Nikollë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU