SHKUPI FUTET NË “SHTËPINË E BERNARDA ALBËS”, QËNDRIM REJANI DHE TEATRI KORÇËS HAPIN FESTIVALIN E TEATRIT

1004
0
SHPËRNDAJE

Festivali i teatrit “Skupi Fest” u hap mbrëmë në ambientet e pazarit të vjetër “Suli An” shaqja që nisi karavanin e premierave ishte “Në shtëpinë e Bernarda Albës” e regjisorit Qëndrim Rejani që vjen në bashkëpunim me Teatrin e Korçës. Ambienti I hapur, skenografia reale dhe lojërat aktoriale nga aktorët  morën duatrokitjet dhe pëlqimin e publikut.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU