“PLATFORMA PËR AJËR TË PASTËR”, E NËNSHKRUAJNË KANDIDATËT PËR SHKUPIN

689
0
SHPËRNDAJE

Ndërsa sot u nënshkrua deklaratë për respektimin e “Platformës për ajër të pastër” në iniciativë të Lëvizjes qytetare O2. Në këtë koalicion për ajër të pastër u nënshkruan edhe kandidatët për kryetar për qytetin e Shkupit. Megjithatë pas nënshkrimit, në fjalimet e tyre, kryetari aktual dhe  kandidati i LSDM-së akuzuan njëri tjetrin për projekte të ndryshme dhe kthyen ngjarjen në fushatë zgjedhore.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU