DËNOHET MJEKJA NGA KLINIKA E GJINEKOLOGJISË, I SHQIPTOHET VETËM MASË DISIPLINORE

508
0
SHPËRNDAJE

Është dënuar mjekja nga Klinika e Gjinekologjisë dhe Akusherisë, e cila rreth 3 javë më parë ka qenë kujdestare në natën kur kanë ndërruar jetë 4 foshnje të porsalindura në repartin e saj.

Nga komisoni disiplinor është vendosur që mjekja 6 muajt e ardhshëm të merr 30% pagë më të ulët, të punojë vetëm ndërrimi i parë si dhe t’i merret subspecializimi për neonatologji.

Vendimi i komisionit është pranuar edhe nga drejtoresha e Klinikës për Gjinekologji dhe Akusheri, Viktorija Jovanovska. Nga komisioni gjithashtu është konstatuar se vendimi është marrë vetëm në bazë të përgjegjësisë disiplinore, dhe mangësi nga aspketi profesional nuk ka pasur.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU