“JUGOHROM”, NESËR PRITET VENDIMI I QEVERISË PËR FILLIMIN E PUNËS SË KOMBINATIT

662
0
SHPËRNDAJE

Kombinati metalurgjik “Jugrohrom” i cili u mbyll për shkak të mos vendosjes së filtrave për kontrollimin e gazrave lëshues, pritet të fillojë me punë sërish në prill ose mars të vitit të ardhshëm.

Për këtë qëllim nesër në Qeveri pritet të nënshkruhet marrëveshje me pronarin dhe me sindikatën e fabrikës.  Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev më 5 tetor në tubimin në Tetovë paralajmëroi se Jugohrom sërish do të punojë por me kapacitet të plotë dhe sipas standardeve ekologjike.

Kombinati u mbyll më 2 nëntor të vitit të kaluar për shkak të mos respektimit të afatit për vendosjen e filtrave.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU