NASER ORIQ DHE SABAHUDIN MUHIQ LIROHEN NGA AKUZAT PËR VRASJE NË SREBRENICË

750
0
SHPËRNDAJE

Gjykata e Bosnjë e Hercegovinës ka liruar Naser Oriqin dhe Sabahudin Muhiqin nga akuza për vrasjen e të burgosurve në vendet Bratunac dhe Srebrenicë.

Siç raporton Anadolu Agency (AA), Oriq, ish komandant i njësisë së Armatës së BeH-së në zonën e Srebrenicës dhe Muhiq, pjesëtar i Armatës së BeH-së, janë liruar nga akuza, sipas së cilës në vitin 1992 në Zalazje, Loliç dhe Kunjerc kanë vrarë tre të burgosur serbë.

Vendimi është i shkallës së parë dhe ekziston mundësia e ankesës.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU