GJYKATA SUPREME E PËRFUNDOI DISKUTIMIN PËR ZVONKO KOSTOVSKIN

664
0
SHPËRNDAJE

Gjykata Supreme e përfundoi diskutimin për shfuqizimin e akuzës ndaj të akuzuarit të gjashtë të rastit “Puç“, Zvonko Kostovski, të cilin e ka iniciuar PSP. Prokurorja e PSP-së, Fatime Fetai, deklaroi se në rastin me marrëveshjen me Zvonko Kostovskin, nuk ekziston vepër penale spiunim, për të cilën ai është dënuar, nuk mundet dikush të dënohet për vjedhje, ndërkaq të mos dihet se çfarë ka vjedhur, por as se kujt i përket objekti që është vjedhur, tha Fetai. Përveç kësaj PSP ka kërkuar revizion të aktgjykimeve, pasi siç thonë, ka fakte kontradiktore në rastet “Puç” dhe “Shënjestra”.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU