FILLOI DEBATI PËR GJUHËT NË KUVEND

479
0
SHPËRNDAJE

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë filloi debati i përgjithshëm për Projekt-ligjin për përdorimin e gjuhëve, në lexim të parë. Pas pauzës njëorëshe të vazhdimit të seancës me kërkesë të opozitës maqedonase, kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi kumtoi se është duke e anuluar listën e publikuar për ata që flasin dhe kërkoi paraqitje të sërishme për të marrë fjalën.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU