“KUMANOVA”, RAUFI: DUHEN PËRGJIMET TELEFONIKE TË PSP-SË

470
0
SHPËRNDAJE

Seancë e re gjyqësore për rastin “Lagja e Trimave” vazhdoi me fjalën përfundimtare të mbrojtjes. Avokati Naser Raufi në fjalën e tij përfundimtare tha se gjithë rasti është konstrukt i funksionarëve të lartë në Drejtorinë për Siguri dhe Kundërzbulim , Byronë për Siguri Publike si dhe ish-ministres së Punëve të Brendshme. Ai tha se për t’u dëshmuar pafajësia e të akuzuarve, duhen përgjimet telefonike të PSP-së, të cilat sipas tij janë thelbësore në zbardhjen e të vërtetës.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU